Munca online la domiciliu

Ce ai spune daca ai merge la cumparaturi si ai plati cu 10, 20 sau 50% mai putin? Dar ce ai zice sa castigi multi bani recomandand si altora aceasta oportunitate? Cum suna sa castigi 50 lei pentru fiecare prieten recomandat de tine si 10 lei pentru fiecare persoana recomandata mai departe de prietenii tai? Si asta pentru numai 150 lei/an.

Firma noastra din Baia Mare ofera sansa oricarei persoane serioase din Romania, care isi doreste un venit suplimentar obtinut legal, sa foloseasca o platforma de comert inteligent prin care poate obtine reduceri la cumparaturi, dar si castiguri sub forma de comisioane din recomandare.
Candidatii trebuie sa aiba un minim de cunostinte in domeniul marketingului, dar si al operarii pe calculator. Activitatea se va desfasura in regim part-time, de preferat de la domiciliu, folosind calculatorul personal.

Instruirea se face gratuit de catre echipa MRO, oferindu-se toate materialele si suportul tehnic necesare pentru a demara afacerea si de a castiga cat mai multi bani. Pentru un set complet de informatii accesati pagina mro.onlineactivity.org sau adresati intrebari pe adresa contact@onlineactivity.org.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comments
 1. Ildiko Răspunde
 2. rita Răspunde
 3. anonim Răspunde
  • mihut Răspunde
 4. Stancu Ramona Răspunde
 5. salomia anca Răspunde
 6. agratini ada Răspunde
 7. Banu Violeta Răspunde
 8. oli Răspunde
 9. camelia Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.