Leacul pentru cancer descoperit in Romania

Leacul pentru cancer nu mai este de mult o necunoscuta pentru medicina romaneasca.

leac cancerMizeria din spitale, spagile, chiar si problema dezinfectantilor nu doar ca palesc in fata acestei colosale descoperiri dar se pare ca au fost etape absolut necesare in munca de cercetare care a dus la infrangerea temutei maladii.

De succesul medicilor romani in lupta cu cancerul au beneficiat numeroase VIP-uri din Romania, precum Sorin Oprescu care, desi suferea de cancer pulmonar terminal, la numai cateva zile dupa eliberare, in vederea tratarii, putea fi vazut pe strada, sprinten, cu tigara in gura.

La ora actuala pare complet refacut si apt de munca. Boala ar recidiva insa cu siguranta daca ar fi incarcerat, au declarat mai multe somitati medicale din capitala.

Omar Hayssam este un alt caz fericit. Desi a fost considerat la vremea lui inamicul public nr. 1 in Romania, juramantul lui Hipocrate nu lasa loc pentru discriminari. Omul a fost intors din pragul mortii si dus a fost, pentru o vreme…

Nati Meir este un alt pacient celebru al spitalului Floreasca.

Ajuns aici cu un cancer contractat in penitenciar, a plecat sanatos tun. Un tun de vreo cateva milioane de euro care i-a adus si un nou dosar penal ceea ce ii va pune grav sanatatea in pericol.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu a scapat de moarte ca prin urechile acului refugiindu-se strategic cand in salile de pacanele, cand in Insulele Virgine, la recomandarea doctorilor care il tratau de leucemie. Tratamentul experimental s-a dovedit a fi de un real succes.

Si lista e departe de a fi completa.

Secretul e bine pazit, va dati seama ca americanii sau rusii abia asteapta sa ne fure descoperirea la fel cum au facut cu atatea alte inventii romanesti, a declarat profesorul Macelaru, un cunoscut chirurg din capitala.

Profesorul a mai aratat ca desi avem un sistem medical super-competent, principala sursa de imbolnavire sunt conditiile inumane din penitenciare care sunt aproape la fel de rele ca la o nenorocita pensiune de 2 stele.

-Nu doar cancerele bantuie prin puscarii dar si bolile de inima, alzheimer-ul, radiatiile atomice si chiar ciuma. Bineinteles ca noi avem solutii pentru toate dar prima si singura conditie e ca pacientii sa fie pusi in libertate sau cel mult in arest la domiciliu, astfel incat sa se poata ocupa in voie de sanatatea lor, a mai precizat chirurgul, pledand puternic pentru desfiintarea DNA-ului sau cel putin a pedepselor cu executare.

Bineinteles ca fara o atitudine corecta si fara multa vointa din partea pacientului, medicii nu pot face mare lucru.

-E nevoie de pofta de viata, de mult tupeu dar mai ales de investitii seriose in tratament, a tinut sa puncteze aceeasi somitate in materie de inginerii medicale.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.