Sprijin extern pentru PSD: Legile justiției au primit aviz pozitiv de la Ambasada Coreei de Nord!

Bucurie mare pe capul lui Florin Iordache si al initiatorilor legilor justitiei!

Cand o ușă ți se tranteste in nas, o alta ti se inchide la loc. Sau cel putin asa stau lucrurile in cazul parlamentarilor PSD si ALDE care, desi au primit aviz negativ de la CSM, DNA, USA, ba chiar si de la papa de la Roma, iata ca acum au primit un nesperat ajutor extern din partea Ambasadei Coreei de Nord!

Dupa vizita din aceasta toamna in Coreea de Nord, Liviu Dragnea a fost asigurat de Kim Jong Un de tot sprijinul pe care regimul de la Phenian il poate oferi regimului de la Bucuresti, insa aceste declaratii nu se materializasera inca.

Asta pana in aceasta dimineata:

„Acest aviz era ultimul hop pe care il mai aveam de trecut. Acum ca am primit aviz pozitiv de la excelenta sa Sug Ceap Uk, ambasadorul Republicii Populare Democrate Coreene, e semn ca trebuie sa mergem cu toata viteza inainte, ca tot inainte era mai bine!

E singurul aviz pe care il mai asteptam, pentru ca cel de la Moscova a venit inca de anul trecut, chiar inainte sa avem noi proiectul gata.

In orice caz, acum nu ne mai poate acuza nimeni ca suntem izolati pe plan extern. Fiecare cu ambasadele lui!”

A declarat entuziasmat Florin Ciordache.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.