Tăriceanu: Iohannis să-și măsoare cuvintele! Ce, dacă mai iei câte o șpagă, gata, ești corupt?

Calin Popescu Tariceanu il face praf pe Iohannis! Presedintele Senatului a venit cu idei revolutionare care schimba complet datele problemei.

Ce vrea domnul presedinte? Sa schimbe un guvern legitim cu ajutorul strazii, asa cum s-a intamplat si in 1989? Sa ne dea pe mana justitiei pentru a fi exterminati prin puscarii cum eram pe vremea tiranului Țepeș?

Sa ma scuteasca!

Au trecut vremurile alea cand trebuia sa ai grija cu cine faci afaceri pentru ca a doua zi putea sa te toarne la DNA. Gata cu frica si cu teroarea. Acum e vremea noastra, a celor ce nu muncesc dar nici nu au nevoie!

Da, e adevarat, e normal ca unele lucruri sa le faci intr-un cadru restrans, sa iti alegi complici de incredere, dar gata, nu mai suntem in vremea in care sa ne fie frica de lege si de justitie.

Si inca ceva, il rog pe Iohannis sa-si masoare cuvintele! Ce, daca mai iei cate o spaga, gata, esti corupt? Pai in ritmul asta unde ajungem, arestam trei sferturi din parlamentari?

La oamenii astia chiar nu se gandeste nimeni?

Nu domnilor, noi nu ne impiedicam de o balta din Teleorman, de o platforma continentala a Marii Negre, de o Delta a Dunarii si de alte mizilicuri dintr-astea. Noi mergem pana la capat si daca e nevoie introducem si dictatura.

A declarat Tariceanu, in aplauzele, uralele si râgâielile senatorilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. mihai Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.