La 4 luni de la faimoasa palma din cadrul premiilor Oscar, Will Smith isi cere scuze

Palma data de Will Smith lui Chris Rock a eclipsat intreaga seara a premiilor Oscar pe data de 27 mai, eveniment in cadrul caruia actorul a primit, de altfel, premiul pentru cel mai bun actor in filmul King Richard (2021).

Un gest socant

Chiar daca actorul si-a cerut deja scuze prin intermediul unui comunicat, este pentru prima data cand se exprima pe acest subiect in cadrul unui clip video care dureaza aproape sase minute. In acest clip video Will Smith marturiseste ca regreta enorm gestul facut si ii intinde mana lui Chris pentru a-i vorbi.

Will Smith, un actor cunoscut la Hollywood, a socat cu acest gest un numar mare de fani si numeroase persoane din industria filmului in momentul in care i-a dat o palma lui Chris Rock pe scena. Actorul din Men in Black si Independence Day si-a oferit deja scuzele in mod public in cadrul unui comunicat, a doua zi dupa acest incident care a eclipsat intreaga seara a premiilor Oscar. De data aceasta, in clipul video, Will Smith vorbeste despre sentimentele sale.

Will Smith spune ca a incercat sa il contacteze pe Chris Rock insa acesta din urma nu este pregatit sa vorbeasca si, atunci cand va fi, il va contacta. Isi mai cere inca o data scuze pentru gestul sau si recunoaste ca a avut un comportament inacceptabil. A mai adaugat ca asteapta sa vorbeasca cu el in momentul in care va fi pregatit.

Will Smith si-a cerut scuze in egala masura de la mama si de la fratele lui Chris Rock precum si de la propria sa familie, in special de la sotia sa, Jada Pinkett Smith. Actorul a mai spus ca nu va incerca sa analizeze totul insa ca nu exsta nicio bucatica din el care considera ca s-a comportat frumos in acea seara si stie ca gestul sau il va mai afecta multa vreme de acum inainte.

Sursa: https://www.lefigaro.fr/culture/quatre-mois-apres-la-fameuse-gifle-des-oscars-will-smith-s-excuse-longuement-dans-une-video-20220729

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.