Noutati de primavara

In sfarsit am reusit sa ducem pana la capat un proiect care ne framanta de ceva vreme si anume, adaugarea unor noi aplicatii site-ului Ponturi Fierbinti. Momentul nici nu putea fi mai potrivit, inceputul primaverii :).

Totul a inceput in 2006 cu un blog, blogul a fost inlocuit apoi de un director web care treptat a inceput sa isi diversifice aplicatiile (cei care sunt curiosi pot vedea aici evolutia site-ului nostru din 2006 pana in prezent). Anul trecut am adaugat blogul pe care il vedeti acum si forumul. Totul din dorinta de a face din Ponturi Fierbinti mai mult decat un banal director web. Inca de la inceput ne-am imaginat site-ul ca o resursa din web-ul romanesc unde utilizatorii pot intalni ultimele noutati, idei de afaceri, ponturi fierbinti si pot comunica intre ei impartasindu-si informatiile si propunerile.

Odata cu noua interfata a site-ului ne-am apropiat cel mai mult de acest deziderat. Am adaugat 3 categorii de articole, Ponturi Financiare, Personalitate&Carisma si Ponturi Diverse, unde userii pot gasi in fiecare saptamana informatii interesante. De asemeni speram ca forumul si blogul sa fie mijloacele prin care userii nostri sa ne trimita propunerile si sugestiile lor cu referire la ce fel de articole/informatii si-ar dori sa gaseasca pe site.

Noile aplicatii vor aduce insa si cateva schimbari, probabil vom posta mai rar pe blog si ne vom concentra pe cele 3 categorii de articole. Datorita cresterii constante a bazei de date si a incarcarii serverului, din pricina inscrierilor de noi site-uri in catalog, ne gandim serios ca in viitorul apropiat sa introducem si inscrierea cu plata pentru site-urile noi adaugate.

Asteptam cu interes propuneriile si parerile voastre fie pe blog, fie pe forum.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.