Dragnea despre programul lui Cioloș: Este plin de minciuni, plagiat 100% după programul PSD!

Nici nu a fost lansata bine platforma Romania 100 a lui Dacian Ciolos, ca a si inceput sa fie criticata din toate partile de adversarii politici ai tehnocratilor.

minciuni-psdInsa de departe cele mai grave sunt acuzatiile de plagiat lansate de liderul PSD Liviu Dragnea.

Este o lista de iluzii, utopii si minciuni bolsevice, copiate cuvant cu cuvant din programul de guvernare al PSD din anii trecuti. Pai ce, noi nu am promis lupta impotriva coruptiei, alegeri corecte, dezvoltare economica si autostrazi?

Am promis, ca doar nu ne durea gura!

Si am facut ceva din ceea ce am promis? Normal ca nu dar am castigat voturi si am venit la guvernare datorita acestor promisiuni!

Exact asta incearca sa faca si acesti amatori, vor sa ne fure de fapt strategia de campanie, adica sa ne plagieze, ca tot e la moda termenul.

Eu cred ca romanii sunt mai inteligenti de atat si ca nu vor schimba minciunile programului nostru de guvernare cu minciunile programului lor.

Vedeti dumneavoastra, noi PSD-ul suntem aproape de oameni, coboram in mijlocul lor, discutam cu ei, de unde si proverbul s-a intalnit hotul cu prostul.

In schimb tehnocratii si-au lansat programul online, adica pe Internet. Pai stiti cine controleaza Internetul? Va spun eu: Soros!

A rabufnit Liviu Dragnea, vizibil tulburat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.