Liviu Pop: E trist că tot mai mulți profesori este agramați!

Ministrul educatiei, Liviu Pop, a ajuns la o concluzie tulburatoare, dupa ce a citit pentru prima data toate declaratiile pe care le-a facut in acest an.

„Este incredibil cat de avansat e analfabetismul in Romania, daca la nivelul Ministerului Educatiei avem astfel de agramati.

Aproape ca mi se rupe coatele de durere cand vad starea jalnica in care l-au adus guvernele din ultimii 200 de ani, indiferent de coloratura lor politica.

Ce e inca si mai grav, e faptul ca tot mai multi profesori nu stiu sa vorbeste si sa scrie corect romaneste. Chiar saptamana trecuta m-am certat la cuțite cu un cadru didactic cu mutra de imbecil, peste care am dat chiar pe culoarul unui cunoscut liceu bucurestean.

Pentru a aplana conflictul colegii mei au sustinut ca nu e vorba de un profesor ci doar de o oglinda de decor, insa nu pot trece cu vederea un asemenea incident grav…

In aceste conditii, nu trebuie sa ne mai miram de faptul ca, de exemplu, mai bine de jumatate dintre elevii care termina liceul in aceasta iarna, habar nu au ca regele Mihai a infaptuit la Alba Iulia unirea Moldovei cu Țara Românească, la 1848.

De aceea subliniez ca trebuie sa ne apucam serios de treaba si sa nu mai lasam Invatamantul pe seama unor idioti, asa cum e acum”, si-a incheiat ministrul pledoaria.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.