CCR a decis: denumirea de rrom va fi înlocuită cu cea de țigan iar cea de țigan cu cea de român!

Gata cu confuzia dintre rromi, tigani si români! De acum si unii si altii se vor numit români, astfel incat toata lumea sa fie egala si sa nu mai existe discutii.

Astfel, intr-o sedinta istorica a CCR, in sfarsit s-a facut dreptate pentru cei deranjati de denumirea traditionala de ccr respinge referendumulrromi aplicata tiganilor.

Intr-un puseu nationalist, judecatorii Inaltei Curti au decis sa interzica atat de numirea de rrom cat si pe cea de tigan, acestea fiind considerate denumiri jignitoare la adresa românilor.

Atat in interiorul tarii, cat si in cadrul relatiilor internationale, doar denumirea de român va fi acceptata in mod oficial, pentru a sublinia faptul ca suntem un stat national-unitor, cu o continuitate neintrerupta inca din timpurile dacilor.

Decizia este una cat se poate de corecta si justa din punct de vedere istoric pentru ca desi erau diferiti, locuitorii tarilor române si românii (adica fostii tigani), erau confundati adesea de catre calatorii straini din pricina portului asemanator, a conditiilor de trai si a faptului ca vorbeau aceeasi limba.

Acum, prin decizia Curtii se va corecta aceasta confuzie intre români si români, ceea ce va duce cu siguranta la crestera prestigiului tarii noastre pe plan international.

A declarat academicianul Razvan Stanescu, comentand decizia CCR.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
  • alex Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 8. gony bischon Răspunde
 9. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.