Incredibil! Martorii susțin că ursulețul din Sibiu a strigat „Allahu Akbar” înainte de a fi împușcat

Autoritatile din Sibiu au fost criticate pe nedrept zilele acestea pentru ca ar fi impuscat un ursulet care la prima vedere parea nevinovat.

Date din ancheta ne dezvaluie insa o față nestiuta pana acum a tanarului urs, care, aparent era ca toti ceilalti confrati ai sai, dar care in realitate se radicalizase si se pare ca urmareste sa comita un atentat terorist in centrul Sibiului.

Cei care l-au vazut pe strazile urbei ardelene nu si-au revenit nici pana acum din starea de soc. Nu vor uita niciodata privirea aceea de animal haituit si dezorientat, specifica teroristilor kamikaze inainte de a-si detona incarcatura ursuletuexploziva.

Sub protectia anonimatului, unul dintre jandarmi, martor si participant la anihilarea potentialului terorist patruped, a declarat:

De cum l-am vazut am stiut ca ceva e in neregula cu el. Nu vorbea romaneste si nu coopera cu noi.

I-am cerut in repetate randuri sa se predea dar individul s-a refugiat pe un acoperis apoi a luat-o la fuga pe strazi pana ce in final l-am incoltit in curtea unei firme.

Cand a vazut ca nu mai are scapare a bagat asa mana in buzunar si a strigat „Allahu Akbar”, moment in care colegii nostri de la anti-tero l-au lichidat intr-un mod profesionist.

Era clar ca urma sa se arunce in aer si sa ne ia si pe noi cu el.

A adaugat martorul.

Autoritatile confirma faptul ca ursuletul nu avea asupra lui actele de identitate dar dupa primele indicii s-ar parea ca a ajuns in Romania din Orientul Mijlociu, odata cu ultimul val de ursuleti sirieni.

Cercetarile continua pentru ca exista posibilitatea ca si alti ursuleti radicalizati sa cutreiere nestingheriti prin padurile Romaniei.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.