Șocant: Vagoanele unui tren s-au desprins accidental de locomotivă dar au ajuns în București înaintea acesteia!

Fenomen straniu petrecut ieri in Romania! Cele 8 vagoane ale trenului Timisoara-Bucuresti care s-au desprins de locomotiva in camp, au ajuns la destinatie la timp, in vreme ce locomotiva a avut o intarziere de aprox. 2 ore.

O echipa de specialisti in paranormal au ajuns deja in Romania unde investigheaza fenomenul in speranta gasirii unei explicatii rationale.

Cu toate acestea, specialistii de la CFR declara ca este perfect normal sa apara astfel de situatii:

„Atunci cand unul sau mai multe vagoane, in cazul de fata toate, se desprind de locomotiva, este absolut normal ca mecanicii sa nu realizeze imediat ce s-a intamplat.

Din cauza vitezei foarte mici cu care ruleaza trenurile noastre, nu iti poti da seama daca un vagon merge sau stationeaza. E ca atunci cand desi Pamantul se invarte cu noi, omenirea a realizat acest lucru abia dupa cateva mii de ani.

Faptul ca vagoanele au ajuns la destinatie inaintea locomotivei, iarasi este cat se poate de normal. Nemaifiind legate de locomotiva, ele s-au deplasat in voie, depasind practic viteza medie a unui tren CFR.

Cu alte cuvinte, odata desprinse de locomotiva, vagoanele nu au mai avut frana si s-au oprit tocmai in tampoanele din Gara de Nord.

Asta e, se mai intampla!”

A ridicat din umeri purtatorul de cuvant al CFR, domnul Păun Ion.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.