Un om de știință din Caracal susține că e mai bine să fie soare decât furtuni și inundații

Oricat ar parea de nonconformista, teoria de mai sus pare sa fie raspunsul la problema schimbarilor climatice. Sau cel putin asa considera Pompiliu Dovleac, autointituat om de stiinta din Caracal.

Stiu ca ceea ce spun acum ar putea sa socheze pe multa lume, dar in urma unor studii temeinice, cu mii de ore de experimente esuate si nopti nedormite, pot afirma cu certitudine ca este mult mai bine sa fie soare, cer senin, vant calm spre moderat si o temperatura intre 20 si 25 de grade, decat furtuni cu frig si inundatii, asa cum am vazut in ultimele zile.

Inca din adolescenta am fost pasionat de fenomenele naturii, de politicieni si animale in general. Tin minte cum petreceam ore in sir cu cel mai bun prieten al meu, Petre Daea, filosofand pe marginea misterelor universului.

Am descoperit impreuna ca tot timpul apa curge in jos, vaca transforma furajul in lapte iar noaptea Soarele se transforma in Luna.

Anii au trecut si el a ajuns mare ministru la Bucuresti, in timp ce eu am ramas sa ma ocup de cercetare aici, pe plan local. Cu toate astea corespondam adesea si ne impartasim unul altuia lucruri legate de pasiunea comuna pentru stiinta si metafizica.

Visul meu a fost tot timpul sa fac o descoperire care sa ajute intreaga umanitate si prin care sa fiu amintit de generatii si generatii de muritori de acum inainte iar acum simt ca visul meu a devenit realitate.

A declarat Pompiliu Dovleac, gatuit de emotii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.