Rușii anunță că se pregătesc să își mute rachetele nucleare în România înaintea americanilor

Razboiul rece dintre Rusia si SUA continua. Fiecare miscare a adversarului e mimata in oglina de o miscare a celuilalt.

Astfel americanii s-au retras din Irak, rusii au raspuns imediat prin invadarea Ucrainei, americanii au construit vin si rachetele rusestiscutul anti-racheta, rusii au invadat Siria, si tot asa.

Zvonul ca americanii ar urma sa-si mute rachetele nucleare din Turcia in Romania, i-a infuriat pe rusi care imediat au trecut la contra-masuri.

Astfel, intr-o conferinta de presa, presedintele rus, dictatorul Vladimir Putin, a anuntat ca Armata Rosie e pregatita sa isi mute cateva rachete nucleare in Romania, inainte ca americanii sa le aduca pe ale lor.

Rachetele noastre vor fi gata de plecare spre Romania in cateva zile. Suntem siguri ca vor ajunge acolo inaintea celor americane pentru ca odata lansate din Crimeea le ia mai putin de o ora sa ajunga la Constanta, Bucuresti sau Cluj.

A declarat Putin.

Oficialii armatei romane se arata insa increzatori in capacitatile noastre de aparare.

In afara de scutul de la Deveselu avem si sabiile de la muzeul militar, asta in caz ca rachetele rusesti vor trece de linia de aparare maritima formata din submarinul Delfinul si epava de la Costinesti.

In orice caz, nu avem neaparat nevoie de protectia NATO pentru ca in caz de razboi cu rusii putem sa luam bataie si singuri, fara niciun ajutor extern. Ba chiar putem sa ne impuscam intre noi inainte sa ajunga rusii, la fel cum am facut si in 1989.

A declarat sub protectia anonimatului unul din cei 60 000 de generali romani.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.