Mai multe fundaţii din România militează pentru legalizarea hoției

Pe langa fundatiile care militeaza pentru legalizarea casatoriilor gay sau a prostitutiei, tot mai multe fundatii din Romania au inceput sa militeze puternic si pentru legalizarea hotiei.

Interesant este faptul ca in timp ce fundatiile care militeaza pentru drepturile comunitatii gay sunt sprijinite puternic legalizarea hotieide anumite ONG-uri cu finantare din afara, fundatiile care militeaza pentru legalizarea hotiei (sub toate formele sale, de la spalarea de bani pana la furtul clasic din buzunare), reprezinta forte autohtone puternic ancorate in realitatea romaneasca.

Fundatiile respective se lauda cu milioane de membri si pretind ca reprezinta interesele majoritatii romanilor.

Da dom`ne, sunt hot! Gata cu rusinea ca afla parintii sau vecinii, gata cu teama ca vei ajunge la puscarie pentru ca esti diferit. Hai sa fim seriosi, sa nu ne mai ascundem dupa degent: hotia a fost si va fi practicata indiferent daca o incriminam sau nu.

De ce sa fim ipocriti si sa ii aratam cu degetul pe cei care o practica, cand putem sa o legalizam si sa o scoatem la lumina? In plus toata lumea stie ca in Romania se fura pe rupte. Haideti sa scoatem hotia la suprafata, face bine la mediul de afaceri, va creste numarul de tranzactii bancare si vom avea cu totii numai de castigat, a declarat unul dintre sustinatorii acestui proiect, cunoscut in localitatea natala drept Portofel.

Daca pana acum aceste fundatii isi ascundeau intentiile sub masca unor programe de guvernare, acum romanii par a fi suficient de maturi si pregatiti pentru a accepta ceea ce oricum toata lumea stie si anume ca adevarata miza a fundatiilor respective a fost si este legalizarea hotiei.

A fost un drum lung pana aici, a fost nevoie de 26 de ani de politica a pasilor marunti dar astazi aceste fundatii au devenit suficient de puternice pentru a-si atinge obiectivul.

Tot mai multi romani marcanti isi declara deschis, in ultimii ani, apartenenta la comunitatea hotilor, a coruptilor si a altor categorii discriminate de puscariabili.

Afaceristi, politicieni, profesori universitari sau jurnalisti, inclusiv magistrati sau procurori, cu totii au cel putin un prieten, o ruda, un cunoscut sau sunt chiar ei insisi hoti. Unii o spun deschis, altora inca le mai este rusine si cauta prin diverse tertipuri sa isi ascunda aceasta orientare.

Si sa nu credeti ca situatia se schimba in micile orase, in mediul rural sau in cazul altor categorii socio-profesionle. Toate sondajele de opinie indica faptul ca hotii sunt de mult majoritari in Romania. A comentat situatia sociologul Maricel Furatu.

Initiativa este sustinuta tacit de milioane de romani, cu exceptia unor organizatii neofasciste si fundamentaliste care inca mai cred in conceptele traditionale si invechite precum munca cinstita sau corectitudinea.

Asa cum preciza insa si sociologul de mai sus, aceste organizatii sunt voci izolate si marginale in cadrul societatii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.