Milionar din internet

Ewen Chia a intrat in afaceri online si in trei ani a castigat primul milion de dolari, a renuntat la vechea lui slujba iar acum isi urmeaza planul de retragere din afaceri.

Iata povestea lui de succes:

Inainte de a deveni antreprenor, Ewen era compozitor amator. Intr-o zi i-a venit ideea sa isi vanda online compozitiile, cu aceasta ocazie a intalnit mai multe oportunitati de afaceri pe internet si incet incet a devenit tot mai atras de ideea detinerii propriei afaceri online. A inceput sa citeasca mai tot ce a gasit pe internet despre afaceri, la un momentdat a ajus sa petreaca si pana la 5 ore pe noapte navigand pe internet in cautarea oportunitatilor de afaceri, intre 1997 si 2002, isi aminteste Ewen. Chiar daca a pierdut la inceput mai multe mii de dolari incercand una sau alta dintre oportunitatile intalnite in 2002 experienta pe care o castigase a inceput sa-i rasplateasca din plin timpul si banii pierduti. In doar cateva luni venitul sau online a inceput sa depasasca venitul pe care il obtinea din slujba sa full time.

In prezent portofoliul lui Ewen se compune din 10 website-uri unde comercializeaza softuri si carti electronice despre succes in afaceri si motivare sau site-uri care genereaza venituri prin programele de afiliere (inclusiv Google Adsense).

Intrebat care a fost cea mai importanta invstitie pentru el, Ewen Chia a a raspuns ca cea mai importanta investitie a fost investitia in propria educatie financiara. A cheltuit pana acum peste 50 000 de dolari pe carti si programe despre marketing si afaceri, a participat la cursuri si seminarii si continua sa participe si sa cumpere produse informationale pentru a fi tot timpul la curent cu ultimele informatii si strategii financiare. In cazul lui putem spune ca investitia in cunostintele sale l-a rasplatit din plin.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Bogdan Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.