Ce oferă opțiunea de cash out de pe Betfair?

Ce oferă opțiunea de cash out de pe BetfairNu toate platformele de pariuri sportive oferă același gen de opțiuni și servicii. Acestea rămân la latitudinea administratorilor și pot avea termeni și condiții diferite și speciale, ce trebuie citite cu atenție încă de la deschiderea contului. Ceea ce contează pentru început, este să alegi și să joci pe o platformă licențiată, cum este și cea pentru pariuri online Betfair, care îți poate garanta că respectă legislația națională și acționează conform normelor reglementate de ONJN.

Ce este opțiunea cash out?

Cash Out este metoda cea mai ușoară de a lua profitul înainte de final. Cu alte cuvinte și mai clar, această opțiune permite pariorilor să încaseze un pariu înainte de încheierea unei competiții sportive, în momentul pe care îl consideră cel mai avantajos pentru câștigul dorit.

Acesta este un instrument extraordinar pentru a diminua riscurile și a lua un profit care poate fi mai bun decât cel de la final. Practic, reprezintă o modalitate prin care te poți mulțumi și cu mai puțin, dacă acel mai puțin este mai sigur.

Opțiunea poate fi folosită pentru mai multe sporturi, nu doar pentru fotbal și poate fi aplicată și pentru pariuri single și pentru pariuri combinate.

Este cea mai bună modalitate de a-ți garanta câștigul sau de a reduce pierderile în cazul în care rezultatele nu merg în direcția pe care ai mizat.

Cum poți folosi Cash Out?

Nu toate pariurile beneficiază de această opțiune, ci doar acelea unde este menționat acest lucru. De regulă disponibilitatea opțiunii este marcată printr-un buton ușor de remarcat și poate fi folosită și doar pentru o parte din pariu. Butonul poate fi folosit de mai multe ori pe un singur pariu, cu condiția ca glisorul butonului să fie activ.

Prin apăsarea butonului este făcută o ofertă de încasare în timp real pentru pariurile curente, în funcție de prețurile pieței live. În orice moment ești gata de încasare, apasă pe buton.

Pentru încasare este important și ca cererea ta să întâlnească o ofertă. Dacă aceasta a fost acceptată vei primi un mesaj care să te informeze în privința acceptării solicitării. Dacă nu a fost acceptată, vei primi un mesaj de neacceptare și o nouă ofertă.

Unde este disponibilă opțiunea Cash Out?

Această opțiune nu este disponibilă pe toate platformele, ci doar pe cele mai mari, care au un număr foarte mare de utilizatori. Una dintre funcțiile cele mai bune, cu opțiuni unice, disponibile pe piața din România este Betfair cash out. Activarea și utilizarea butonului este foarte ușoară și oferă în timp real toate datele de care ai nevoie pentru a face alegeri în cunoștință de cauză.

Funcția este oferită pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, curse de cai. Ori de câte ori există modificări sau se produc evenimente importante, platforma te va anunța asupra situației.

Pentru a putea beneficia de opțiunea Cash Out, va trebui să pariezi online. Iar pentru acest lucru vei avea nevoie de un cont pe o platformă licențiată, pentru a cărui activare trebuie să ai peste 18 ani. Joacă responsabil doar sume de bani prestabilite.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.