Stupoare la BAC: Perlele din acest an sunt copiate din programul de guvernare al PSD!

Situatie fara precedent in invatamantul romanesc. Majoritatea perlelor de la bacalaureatul din acest an, de la limba romana dar si de la matematica si franceza, sunt copiate in proportie de 80% din programul de guvernare al PSD!

Restul sunt plagiate dupa discursurile originale ale unor ministri ca Petre Daea sau Olguta Vasilescu.

„Ne confruntam cu o situatie deosebit de grava si fara precedent in ultimii 30 de ani. Tot mai multi adolescenti cu probleme au ca modele personaje negative de pe scena politica.

Daca pana anul trecut tinerii fara educatie erau fanii unor personaje ca Florin Salam sau Nicolae Guță si gaseam in lucrarile de Bac versuri de manele, acum nivelul a coborat foarte mult!

Sa va dau doar cateva exemple: „Guvernul va dubla salariile medicilor de la 1 iulie”; „Economia duduie!”; „Avem cea mai mare crestere economica din Europa” si tot asa, de nu stiam daca sa plangem sau sa radem.

De la manelisti si vedete de can-can, elevii au ajuns acum sa idolatrizeze personaje mult mai nocive ca Liviu Dragnea sau Olguta Vasilescu.

E trist sa vezi cum o multime de tineri isi nenorocesc viitorul lor si al altora alegand o cariera politica infractionala, asemenea noilor lor mentori.”

A declarat Andronic Ecaterinescu, profesor din comisia de corectare a lucrarilor de Bac.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.