Soluție genială la Drobeta! Pentru a fi salvat, piciorul podului va fi retrocedat primăriei din Roma

In sfarsit, piciorul de la Drobeta al podului lui Traian va fi salvat de la ruina iminenta care il pandea, printr-o miscare surprinzatoare a primariei orasului.

Batrana ruina se degrada ametitor de la un an la altul si nimeni nu parea ca poate interveni in vreun mod eficient, va fi retrocedat Romeiasta pana ieri!

Dupa lungi dezbateri edilii mehedinteni au gasit solutia: vor retroceda monumentul primariei din Roma, pe motiv ca tot autoritatile din Roma l-au si construit acum aproape 2000 de ani.

-Cine poate conserva mai bine o constructie decat firma care a executat-o? Ei cunosc tehnologia folosita si au si materialele necesare lucrarilor de mentenanta, prin urmare ei sunt cei mai in masura sa intervina in aceasta problema delicata ce depaseste competentele primariei noastre.

Si la urma urmei de ce sa cheltuim noi bani pentru o constructie care nu are nicio utilitate practica si a fost ridicata fara autorizatia primariei noastre?

Ei au facut-o, acum sa se spele pe cap cu ea! Daca nici astia nu o accepta, atunci la anul va fi demolata si in locul ei vom ridica un sens giratoriu.

A declarat unul dintre edili, prin pe treptele tribunalului, intr-o scurta pauza intre doua procese de coruptie.

Specialistii saluta aceasta metoda revolutionara care, spun ei, ar putea fi replicata pentru a salva si alte monumente istorice aflate in paragina.

Bisericile sasesti din Transilvania, intreaga statiune de la Baile Herculane, puzderia de cetati medievale ardelene si chiar cetatea Tomis, toate ar putea fi salvate daca ar fi aruncate in carca celor care le-au construit dupa principiul: ei le-au facut, ei sa le intretina!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.