Istoricii recunosc: dacii și romanii vorbeau aceeași limbă când erau beți

In sfarsit adevarul a iesit la iveala!

Dupa aproape 2000 de ani de mistificari si conspiratii masonice, istoricii oficiali recunosc: stramosii nostri daci vorbeau aceeasi limba cu stapanii lor romani, dar doar atunci cand si unii si altii erau la fel de beti.

Acest adevar tulburator rastoarna tot ce stiam pana acum despre daci si romani si ar putea rescrie complet istoria aceeasi limba cand erau betinoastra nationala.

Decanul Universitatii de Istorie explica:

In lumina noilor descoperiri putem afirma cu certitudine faptul ca atunci cand vorbitorii celor doua idiomuri erau in stare de ebrietate, acestea deveneau practic imposibil de separat, fiind la fel de neinteligibile reciproc.

Cum atat dacii cat si romanii erau mari amatori de mied si vin, e de presupus ca aceasta situatie se repeta adeseori, fiind motiv de altercatii si conflicte, la fel cum vedem si azi la taranii nostri de la munte.

Revenind la descoperirea istoricilor, multe cuvinte si sunete din aceasta limba comuna s-au transmis in limba română, chiar daca inca nu au fost cuprinse in dictionare si nimeni nu stie cu exactitate ce semnificatie au.

Mai mult decat atat se pare ca, in stare de ebrietate, dacii vorbeau aceeasi limba nu doar cu romanii dar chiar si cu grecii, celtii si alte popoare antice, caci din datele pe care le avem pana acum chiar si acestia consumau ocazional bauturi alcoolice.

Suntem aproape siguri ca cercetarile viitoare vor demonstra valabilitatea acestei descoperiri senzationale, comparabila doar cu descoperirea Troiei de catre Heinrich Schliemann.

Noua teorie vine sa impace atat tabara dacomanilor, cat si pe adeptii istoriei rationale care au acum un motiv in plus pentru a testa valabilitatea ei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.