Petre Daea: În țara noastră oile au devenit deja majoritare!

Ultima declaratie a lui Petre Daea ne da fiori reci pe sira spinarii si ne duce cu gandul la un viitor nu foarte indeparttat in care omenirea va fi condusa nu de roboti ci de….oi!

Conform ministrului agriculturii, Romania e deja dominata de oi, porcii, boii si magaraii fiind, conform lui Daea, doar niste minoritati galacioase, promovate excesiv in mass-media.

Datele pe care le avem in acest moment, rastoarna din temelii istoria dar mai ales prezentul romanilor! Conform studiilor pe care le efectuez cu luciditate si constinciozitate, ne arata limpede ca civilizatia a aparut pe aceste meleaguri atunci cand primul om a intalnit prima oaie.

Din aceasta simbioza s-a nascut poporul roman, asa cum rezulta si din stindardul reprezentand un sarpe cu cap de oaie, pe care il aveau dacii.

Aici as dori sa fac o paranteza, dusmanii nostri au spus ca ar fi fost de fapt un cap de lup. Aceasta teorie este o minciuna istorica menita sa ascunda adevarata noastra origine si ma mir ca niciun istoric roman nu a luat pozitie pana acum.

Revenind la cercetariile pe care le-am efectuat, ne rezulta clar ca oile sunt deja majoritare in Romania, astfel ca sloganul electoral „Alege Oaia!”, la care ne-am gandit initial e deja depasit. El va fi modificat pentru a raspunde mai bine noilor realitati si va fi inlocuit cu „Alege Oaie!”.

A declarat Petre Daea, considerat de multi o somitate in materie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.