Tudose: Situația e sub control, nicio fabrică de alcool din Timiș nu a fost afectată!

Ajuns de urgenta la locul dezastrului produs de furtuna din judetul Timis, premierul Mihai Tudose spune ca putem rasufla usurati, lucruriile nefiind atat de grave pe cat s-a crezut initial.

Intr-adevar sunt cateva pagube minore si chiar pierderi de vieti omenesti, insa am scapat de ce ne temeam cel mai tare.

Pericolul urias era ca fabricile de spirt, bere si lichioruri, din aceasta parte a tarii, fabrici pe care guvernul le-a declarat recent de importanta strategica, sa fi fost avariate de vijelie.

In acest scenariu de cosmar toata Romania ar fi fost afectata iar activitatea executivului ar fi fost blocata cine stie pentru cata vreme. Nu mai vorbesc de scaderea rezervelor nationale de bauturi alcoolice, cresteri de preturi la tejghea si revolte spontane in judetele din sudul si estul tarii. Siguranta nationala ar fi fost pusa sub semnul intrebarii.

Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat si pot spune ca personal mi s-a luat o piatra de pe inima.

In ceea ce priveste restul pagubelor, ele nu sunt nici pe departe atat de mari pe cat se spune in presa. Situatia e putin confuza la intalnirea judetului Timis cu judetul Arad, unde, din cauza vantului puternic, un colt din judetul Timis a fost aruncat in judetul Arad, dar nu e mare lucru.

Ca sa linistesc pe toata lumea, judetul Timis arata dupa furtuna asa cum arata in mod normal un judet controlat de PSD. Sunt atatea in tara si nu mai face nimeni o tragedie din asta.

A declarat Mihai Tudose, vizibil tulburel de cele intamplate.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.