Olguța: E normal ca la revoluția fiscală să fie proteste și haos, ca la cea din `89!

Revolutia fiscala merge mai departe! In aceasta dimineata Ion Iliescu a anuntat crearea unui FSN fiscal, in timp de Dragnea le-a cerut sustinatorilor PSD sa ocupe televiziunile si sa apere tara de teroristii din Piata Victoriei.

Pana si Petre Daea a amenintat ca daca e nevoie este gata sa aduca un milion de oi in Bucuresti, pentru a curata strazile de sorosistii vanduri agenturilor straine.

In tot acest timp, singura care si-a pastrat calmul e Olguta Vasilescu:

Este un haos aparent, in realitate, daca cititi cu atentie programul nostru de guvernare, el se intrezarea deja de anul trecut.

Revolutia fiscala inseamna dublarea salariilor brute si scaderea salariilor nete. Repet, scrie negru pe alb in programul de guvernare explicat la tabla de domnul Dragnea.

E normal sa fie proteste, haos si chiar morti, asa ca in `89, ca doar nu degeaba ii spune „revolutie fiscala”. Va urma desigur o perioada de tranzitie in care PSD-ul va guverna inca 10 ani de acum inainte, pana ce tara va scapa de efectele economice dezastroase ale acestei revolutii.

Romanii nu au de ce sa isi faca griji, programul nostru de guvernare merge ca uns pentru ca am fost prevazatori si ne-am gandit din timp la toate.

A tinut ministra muncii sa precizeze.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.