Directorul Spitalului de Arși: Nu sunt probleme in spital, toate bacteriile noastre sunt sănătoase!

Dupa scandalul infectiilor intraspitalicesti, directorul Spitalului de Arsi din capitala iese la atac si afirma ca nu exista probleme cu bacteriile in unitatea pe care o conduce.

Lucrez in acest spital de aproape 20 de ani si niciodata nu am avut probleme cu bacteriile, aproape ca le cunosc pe toate dupa nume si va garantez ca sunt inofensive.

Desigur am avut pacienti care au murit, dar daca nu au mai avut zile, ce era sa le facem noi?

Cand alegi sa vii la spital trebuie sa te pregatesti pentru orice. Si nu vorbesc aici de halat, papuci sau perfuzii… E de la sine inteles ca odata ajuns aici, ai sanse fifty-fifty. La urma urmei nu se pune problema daca vei muri, ci cand se va intampla.

Acum doi ani ne-am modernizat cu aparatura noua, cu ajutorul careia putem efectua nu doar servicii de infrumusetare cosmetica ci chiar si imbalsamari contra-cost.

Aparatura e dezinfectata in fiecare luna de catre o firma specializata, Hexi Pharma mi se pare ca ii spune. Tot ei fac periodic un control al starii de sanatate al bacteriilor din spitalul nostru.

Conform documentelor pe care le avem, toate bacteriile noastre sunt sanatoase tun si deci, nu aveau cum sa ne infecteze pacientii.

A declarat doctorul Iosif Mengeleanu, directorul Spitalului de Arsi.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.