Un parlamentar recunoaște: E foarte greu să fii politician, nu oricine e în stare să mănânce atâta căcat!

Un politician, ca altcumva nu-i putem spune, Daniel Barbu pe numele sau, a oripilat opinia publica declarand ca meseria de politician e mai grea decat misiunea unui soldat in Afganistan.

Acum, dupa ce a debitat o asemenea tampenie, Daniel Barbu isi nuanteaza declaratia si vine cu lamuriri menite sa ii daniel-barbuexplice mai bine afirmatiile.

-In esenta e foarte adevarat ce am declarat, doar ca am fost inteles gresit. Ganditi-va ca nu oricine poate face ce facem noi.

Va spun sincer, nu oricine poate sa manance atata cacat si sa ii mai si placa pentru ca daca nu o faci cu pasiune si cu zambetul pe buze, nu ai ce cauta printre noi.

Mai ales pentru noi cei din ALDE, e absolut obligatoriu sa poti manca cacat cat mai mult si de cate ori ai ocazia, altfel risti sa ti-o ia altul inainte si tu sa ramai fara un loc eligibil.

Si mai sunt si alte aspecte. Sa nu credeti ca e usor sa cari o spaga cu geamantanul in ziua de azi. Trebuie sa ai pentru asta o anumita pregatire fizica.

Nu mai vorbesc de fisa postului, uneori fiind obligat sa mergi la serviciu si de doua ori pe saptamana in conditiile in care alti colegi stau bine mersi in concediu.

In fine, multi au impresia ca daca ai ajuns parlamentar esti si foarte inteligent si te cauta sa le rezolvi diverse probleme, cand in realitate tu ai ajuns acolo tocmai din cauza prostiei celor care te-au votat si multe alte greutati despre care nici nu mai are rost sa povestesc.

Bine, eu am avantajul ca m-am nascut fara coloana vertebrala iar lucrul asta ma ajuta foarte mult, recunosc, dar pentru un om de rand toate aceste skiluri de politician sunt foarte greu de dobandit, unii pur si simplu nu sunt facuti pentru asta.

A explicat senatorul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.