Iohannis dă înapoi: căsătoria este uniunea dintre un bărbat și o femeie și nu invers!

Speriat de reactiile de pe Facebook ale fanaticilor religiosi, Iohannis incearca sa-si repare gafa monumentala de miercuri seara cand a ratat o binemeritata repriza de somn.

Obisnuit ca declaratiile sale sa treaca neobservate, presedintele Romaniei a avut un soc in aceasta dimineata cand a gafavazut cate mii de like-uri au fost retrase de pe pagina sa de Facebook! Ba chiar si in presa centrala s-a discutat problema.

Ingrijorat deci de efectul neasteptat al comentariilor sale, Iohannis a postat in aceasta dimineata un mesaj oficial pe pagina sa de socializare in care isi reconsidera afirmatiile:

Imi cer scuze daca s-a simtit cineva jignit de cele spuse de mine! Va asigur ca nu asta a fost intentia mea!

Eram obosit dupa o epuizanta vacanta in Maldive si cineva a profitat de aceasta situatie pentru a-mi baga sub nas un document despre care mi s-a spus ca solicita expulzarea homosexualilor din Romania.

Abia azi am reusit sa citesc intregul text si sa imi dau seama despre ce era vorba, motiv pentru care vreau sa fac urmatoarele precizari.

Sustin familia traditionala, indiferent de sexul partenerilor si mai ales indiferent de numarul de case de care aceasta dispune!

In acelasi timp nu am nimic impotriva persoanelor de alte orientari religioase, sexuale si chiar politice.

De asemeni sunt pentru definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie si nu invers!

Asta ca sa nu mai existe dubii si speculatii in presa.

A incheiat presedintele Klaus Iohannis, in stilul scurt si concis care il caracterizeaza.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.