Asta ne mai lipsea: Încă o regiune din inima țării își cere autonomia, Ținutul Liberal!

Nori negrii pe cerul Romaniei! Dupa ce ca avem probleme cu Tinutul Secuiesc, a mai aparut inca un tinut secesionist langa acesta!

Aparut peste noapte, mai exact peste noaptea dintre 11 si 12 decembrie, Tinutul Liberal doreste sa devina o regiune tinutul-liberalautonoma sau chiar independenta, in inima Ardealului, chiar daca este inconjurat de judete cu populatie pesedista majoritara.

Liberalii doresc sa isi stabileasca o capitala la Cluj, cu un guvern regional condus de Emil Boc.

Deja lucruri au inceput sa o ia razna rau de tot, liberalii din acest tinut refuza sa vorbeasca in limba pesedista, pretind ca nu o cunosc, iar daca nu vorbesti in limba lor liberala, nu poti sa iti cumperi nici macar o paine.

Desi declara ca sunt mai multi decat secuii si deci ar merita autonomie, totusi, liberalii, spre deosebire de secui, nu au reusit sa intre la guvernare, ceea ce arata ca de fapt minoritatea liberala nu este atat de dibace pe cat ar spune unii.

Anumiti analisti politici merg pana acolo incat desfiinteaza practic pretentiile liberalilor, declarand ca acest tinut nici macar nu exista in realitate, liberalii nefiind altceva decat un trib care descinde din vechii fesenisti, stramosii comuni ai majoritatii etniilor politice din Romania si prin urmare, intre penelisti si pesedistii nefiind o deosebire clara.

Cu toate acestea situatia ramane deosebit de tensionata in Ardeal si nu e exclus sa se intample ceva nemaipomenit!

Surse din interiorul SRI au dezvaluit ca in aceste zile au capturat cantitati importante de petarde la vama, petarde care urmau sa ajunga in Cluj, Alba si alte orase mari din Ardeal!

Expertii avertizeaza populatia civila ca vor urma multe explozii in regiune la sfarsitul acestei sapatami….

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.