Vlad Țepeș și-a dat demisia din PRU, în locul lui a intrat Ali Baba cu cei 40 de colegi ai săi

Lovitura de teatru la Partiduletul Romania Unita al viitorului fost parlamentar pesedist Bogdan Diaconu!

Vlad Tepes si-a dat demisia din partid indignat ca a ajuns sa fie coleg cu toti penalii si traseistii care, daca ar fi trait ali baba PRUpe vremea lui, ar fi avut rezervate unele dintre cele mai inalte tepe.

Surse din interiorul partidului spun insa ca de fapt Vlad Tepes ar fi fost dat afara de Bogdan Diaconu, intre cei doi avand loc o disputa pe functia de voievod al partidului.

Indiferent care ar fi motivele, un lucru e cert: intre Vlad Tepes si PRU nu mai poate exista nicio legatura, fapt confirmat inclusiv de Bogdan Diaconu:

-Da, e adevarat, eu si Vlad vom merge de acum pe drumuri diferite. Oricum nu ne-a ajutat aproape cu nimic cat a fost in echipa noastra.

Tocmai de aceea am decis ca in locul lui sa-l aducem pe celebrul Ali Baba, cu toti cei 40 de colegi parlamentari ai lui de la PSD, UNPR, PMP, PPDD sau de unde or mai fi venit. Va asigur ca sunt oameni de valoare, care ne vor aduce voturi, pentru ca doar astfel mai putem spera la inca un mandat de parlamentar.

Il asteptam in echipa noastra si pe Victor Ponta, Mircea Geoana sau chiar pe Marian Vanghelie, oameni noi, tineri, care vor schimba ceva in politica romaneasca.

Azi suntem penibili iar maine vom fi si mai penibili!

A declarat liderul PRU, intr-un rar moment de sinceritate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.