Iarasi ne-am făcut de ras: Una din cele șapte coline ale Romei a fost furată de un român

Un clan de romani ursari a sustras noaptea trecuta una dintre cele sapte coline ale Romei.

Banda care a ingrozit Italia este formata din 10 infractori, toti rude intre ei, condusi de Wiliam Rodrigo Boby 7-colineStanescu, un cunoscut client al carabinierilor.

Lovitura de ieri noapte le intrece insa pe toate!

De data asta hotii nu s-au multumit sa talhareasca turistii sau sa sparga vreun magazin ci au luat cu totul una din cele sapte coline-simbol ale Romei, devansandu-i pe colegii lor romani din Olanda care au sustras tablourile lui Van Gogh.

Desi hotii au fost prinsi la scurt timp dupa lovitura, prejudiciul nu a putut fi inca recuperat deoarece nimeni nu poate spune cu exactitate unde au ascuns colina.

La ancheta suspectii au declarat ca au aruncat-o la gunoi dupa ce au valorificat putinele obiecte de bronz, cupru si fier vechi pe care le-au putut recupera din niste cladiri vechi cu coloane asemanatoare tribunalului din Caracal.

Oricare ar fi fost insa soarta colinei, pierderea este inestimabila, depasind-o chiar pe cea provocata Romei de invazia lui Hanibal acum 2300 de ani.

La Bucuresti parerile sunt impartite, de la unii care critica vehement gestul hotilor, pana la voci care ii lauda pentru ca ar fi razbunat astfel moarte regelui Decebal care avea turnuletele castelului sau pline de aur si dusmani.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.