Noi reguli pentru șoferi: doar cei cu studii post-universitare vor mai putea circula pe autostrăzi!

Reforma codului rutier continua!

Cei care doresc sa mai poata circula pe portiunile de autostrada vor trebui sa prezinte la control un nou document, numit Drept de Autostrada, document care se va elibera pe baza diplomelor de absolvire a studiilor autostrazi-romaniapost-universitare.

Dupa regula celor 11 clase necesare obtinerii permisului, autoritatile au facut azi un pas mai departe si au adoptat o hotarare prin care doar soferii care au studii post-universitare vor avea dreptul sa foloseasca autostrada in baza unui document special.

Restul vor putea in continuare sa foloseasca drumurile europene, nationale, judetene sau comunale insa nu si autostrazile!

Masura a fost luata la propunerea conducerii CNADNR care doreste astfel sa previna uzura prematura a asfaltului si sa prelungeasca pe cat posibil durata de viata a autostrazilor.

Ne-a costat o galagie de bani sa inauguram cativa kilometri de autostrada si pentru ce? Pentru niste soferi care se inghesuie ca vitele sa circule pe ea de parca nu pot sa mearga pe unde mergeau si inainte?

Normal ca au aparut fisuri, ca pe alocuri s-au surpat pasaje si poduri, apar gropi si in final se produc accidente. Pai in ritmul asta unde vom ajunge?

Deja am inchis cateva tronsoane la scurt timp dupa inaugurarea lor. Nu se mai poate sa continuam asa!

De aceea consideram ca limitarea accesului la intrarea pe autostrada, facuta pe baza de studii, va contribui la conservarea autostrazilor Romaniei.

Va rog frumos sa va ganditi: avem doar cativa kilometri, ne-au costat miliarde de euro, nu e pacat sa ne batem joc de ei?

A incheiat retoric seful CNADNR domnul Rodrigo Wiliam Căruțașu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.