Tesla accepta Dogecoin

Se pare ca Tesla s-a tinut de cuvant si a inceput sa accepte Dogecoin ca si metoda de plata. Insa, pentru moment, sa cumperi o masina cu criptomonezi este un lucru imposibil.

Promisiune tinuta? Luna trecuta Elon Musk anunta cu surle si cu trambite ca Tesla urmeaza sa accepte Dogecoin ca metoda de plata. Si, efectiv, putem cumpara unele “goodies” de pe Tesla Store cu criptomonezi. Cu toate acestea, inca nu putem cumpara o masina cu criptomonezi, chiar daca dispunem de o cantitate mare de Dogecoin.

Vestea aceasta insa a fost pe placul multora. Spre exemplu, Billy Markus a preluat aceasta informatie oferita de Tesla si i-a dat share pe contul sau personal de Twitter. Si, cursul Dogecoin a crescut cu 25% in urma acestui anunt. Intr-un interviu, Elon Musk a explicat de ce crede in aceasta criptomoneda care, in mod paradoxal, nu este cel mai solid concept de pe piata.

Iti poti cumpara cateva Goodies Tesla cu Dogecoin

Antreprenorul si-a dat seama ca un numar mare din angajatii sai detin Dogecoin. Acesta din urma a declarat intr-un interviu ca Dogecoin incurajeaza oamenii sa cheltuie, mai degraba decat sa o pastreze ca valoare de rezerva.

Taxele de tranzactie sunt destul de ridicate si, din acest motiv, Bitcoin ramane o valoare de rezerva mai potrivita. Drept urmare, putem cumpara ceva de pe site-ul Tesla cu Dogecoin? Conform Mashable, doar cateva gadgeturi sunt disponibile cu aceasta metoda de plata. De exemplu, Cyberwhistle, fluierul in forma de Cybertruck era propus la un pret de 300 DOGE (51,62 euro). Dar, deja este out of stock.
Mai putem cumpara de pe site-ul Tesla un Gigi Texas Belt Buckle – cu alte cuvinte, o curea in stil Texan daca iti place sa dansezi stilul country – cu logoul SpaceX pentru suma modica de 835 DOGE adica 143,86 euro. Sau, celebrul Cyberqud pentru copii pentru suma de 12 020 DOGE adica 2070,93 euro.

Sursa: https://www.presse-citron.net/tesla-accepte-desormais-le-dogecoin-enfin-presque/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.