Caz șocant în Vaslui! O banală bătaie a degenerat într-un veritabil grătar la iarbă verde!

Incident bizar, dar nu tocmai neobisnuit, intr-o comuna din judetul Vaslui!

Pentru ca nu au stiut cum ar trebui sa marcheze ziua de 1 Mai, mai multi tarani din comuna Buimaci s-au luat la gratar vasluibataie pe pasunea de la marginea satului.

Pana aici nimic neobisnuit, insa ceea ce a urmat, depaseste orice imaginatie!

La un momentdat, cand petrecaretii se aflau in toiul luptei, cineva a anuntat ca micii sunt gata. Incet, incet combatantii s-au asezat pe iarba grupuri, grupuri si toata adunatura a inceput sa semene cu un veritabil picnic.

Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, au continuat sa vina si alti tarani inarmati cu gratare, lemne si carne de mici, ba chiar si cu casetofoane cu manelele date la maxim.

Fumul gratarelor celor din Buimaci se putea vedea azi de la cativa kilometri distanta, starnind panica si ingrijorare in satele din jur.

„Sunt la fel de surprins ca si dumneavoastra, nu stiu cum s-a putut ajunge la asa ceva. E prima data cand se intampla in satul nostru una ca asta.

Pana in acest an nu au fost incidente!

Dupa traditionala bataie de 1 Mai, toata lumea pleca spre carciuma unde petrecerea continua pana spre dimineata, dar acum nu imi pot imagina ce s-a intamplat cu ei de au putut face ceea ce au facut.

Numai televizorul i-a stricat, au vazut ce fac huliganii prin alte parti si s-au luat dupa ei, altfel nu imi explic…”

A comentat primarul, vizibil jenat de cele intamplate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.