Fenomen straniu în România! Un tren plecat ieri din București a ajuns alaltăieri în Timișoara

Un nou record trist pentru CFR calatori.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca foarte multe trenuri circula cu intarzieri mari, zilele astea, ca nici nu mai stii care, s-a inregistrat un caz extrem de calatorie inapoi in timp.

Mai exact un tren plin cu calatori, care nu aveau nicio vina, a plecat ieri din Bucuresti dar a ajuns la Timisoara abia tren-plecat-mainealaltaieri!

Nu am pomenit asa ceva de cand sunt!

M-am urcat frumos in tren vineri, la Gara de Nord, la trei patruscinci, ca trebuia sa ajung la o nepoata de-a mea din Timisoara.

Am asteptat ore in sir sa plecam din gara, ca ni s-a spus ca a aparut nu stiu ce defectiune. La un moment dat trenul s-a pus in miscare dar atat de lent ca daca nu te uitai pe geam nici nu iti dadeai seama.

La un momentdat s-a intamplat ceva neobisnuit, am auzit un zgomot ca un ecou si deodata trenul a inceput sa prinda o viteza ametitoare dar in mod ciudat parea ca merge inapoi, spre Bucuresti! Nici nu stiu cat a durat aceasta senzatie pentru ca am pierdut notiunea timpului.

Dau sa cobor, sa iau o sticla de apa, ca aveam impresia ca suntem la Craiova. Cand colo ce sa vezi? Timisoara! La inceput ne-am bucurat ca am ajuns atat de repede dar cand ma uit la telefon sa vad ceasul, vad ca era joi, in mana nu mai aveam geamantanul ci caruciorul de cumparaturi cu care fusesem joi la piata. Am ramas proasta!

Ne-a declarat tanti Rodica, vizibil marcata de cele intamplate.

Este primul incident de acest fel, nu doar din Romania, ci si din lume!

Din acest motiv sute de specialisti din Rusia, SUA, Japonia si Israel s-au deplasat rapid in Romania pentru a studia neobisnuitul fenomen.

Pana cand specialistii vor reusi sa dezlege misterul, conducerea CFR a avertizat ca astfel de incidente se pot repeta si a rugat calatorii sa fie atenti pentru ca unele trenuri care aparent ajung la timp, este posibil sa vina de fapt din viitor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.