Surpriza pe scena politica! PMP+UNPR+PSD+PNL = PLM

Desi multi au crezut initial ca e doar o gluma, iata ca PLM-ul se extinde pe zi ce trece, noi si noi partide fuzionand in acest mega-proiect politic, cel mai mare din ultimii 26 de ani.

Dupa ce Ponta si Tariceanu au pus bazele Partidului Liberal al Muncii (PLM) prin fuziunea dintre PSD si PNL, azi a venit vremea lui Basescu (PMP) si Valeriu Steriu (UNPR) sa intre in randurile noului partid.

Oamenii lui Oprea si ai lui Basescu au raspuns invitatiei lansata de membrii fondatori ai noii formatiuni si s-au PLM2alaturat si ei PLM-ului.

Practic toate partidele importante de pe scena politica au ajuns acolo de unde au plecat, adica fix in PLM!

Am decis sa finalizam cat mai repede aceasta fuziune pentru ca doar impreuna putem fi puternici, altfel riscam sa fim inghititi de DNA rand pe rand, o formatiune care din pacate castiga tot mai mult teren in Romania, a declarat Traian Basescu.

Dupa conferinta de presa membrii celor doua partide s-au retras chicotind intr-o incapere mai discreta pentru a duce fuziunea la bun sfarsit.

La sfarsitul intrevederii cei doi lideri au plecat fiecare cu cate o vidanja de lux, dar fara coloana oficiala, doar cu un tomberon pe post de antemergator.

PLM-ul a fost si va fi sinonim cu clasa politica romaneasca, este un partid de mare perspectiva care are toate sansele sa castige viitoarele alegeri, asa cum de altfel, statistic vorbind, le-a castigat si pana acum.

Practic, in teritoriu, nu e primar sau presedinte de Consiliu Judetean care sa nu fi trecut macar vreodata prin PLM.

A tinut sa ne lumineze analistul politic Cristian Tudor Cristoiu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.