Revolta și la închisoarea Rahova – deținuții îl vor pe Bombo înapoi

Incurajati de gestul colegilor lor de la Iasi, detinutii de la Rahova au intrat si ei in greva foamei, si-au incendiat revolta la rahovasaltelele iar cativa dintre ei si-au batut si cuie in cap.

Motivul nemultumitii lor este insa unul cel putin bizar.

Daca cei de la Iasi cer conditii mai bune de detentie, cei de la Rahova cer sa fie reuniti cu fostul lor coleg Ady, nepotul matusii Tamara, de care unii dintre ei se atasasera enorm si despre care, spun ei, a fost pe nedrept rupt din mijlocul lor.

Ne-au pacalit ca ni-l aduc inapoi, ca nu il tin mult, ca mai are dosare grele pe rol, altfel nu ii lasam sa ni-l ia. Si cand colo ce sa vezi, iata ca se fac aproape 2 ani si nici urma de Ady.

Ca sa ne inchida gura ne-au adus cativa colegi de-ai lui de partid, de parca s-ar compara sau ne-ar incalzi cu ceva.

Pai astia sunt niste badarani, niste coate-goale, nu poti sa schimbi doua vorbe cu ei ca imediat iti intorc spatele, ori Ady era trup si suflet devotat colegilor sai. Pe cativa reusise chiar sa ii inscrie in partid si dupa eliberare au ajuns primari pe te miri unde.

Ce e mai trist e ca cei mai tineri dintre noi il cunosc doar din povestirile noastre.

A marturisit printre lacrimi si sughituri Fane zis Beluțu, seful grevistilor de la Rahova.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.