Tăriceanu: Ambasadorii străini sunt rupți de realitate! Ei nu știu cum e să te pască pușcăria!

Tăriceanu a izbucnit dur la adresa ambasadorilor străini care și-au permis să se amestece în hoțiile interne ale României!

Liderul ALDE i-a acuzat pe diplomații străini că nu cunosc cu adevărat situația din România și că ar face mai bine să își țină sfaturile pentru ei:

„Ambasadele și-au depășit cu mult atribuțiile! Nu e problema lor ce se întâmplă în România și ar face bine să nu se mai bage.

Nu de alta dar poate o să schimbăm foaia și o să blocam total absorbția de fonduri europene, să vedem atunci unde își mai pompează ei miliardele de euro!

Cum să primești sfaturi despre corupție de la oameni care habar nu au ce înseamnă corupția? Care habar nu au cât e o banală șpagă la doctor, nu mai vorbesc de procentele la parandărăt pe un km de drum comunal…

Și ei vor să ne dea nouă lecții de administrație internă și de buna guvernare? Hai să fim serioși!

Ambasadorii străini sunt total rupți de realitatea românească, habar nu au cum e să te cheme pe la DNA, să nu știi unde o să dormi la noapte, cum e să te pască pușcăria sau cum e să tresari în miez de noapte, ori de câte ori auzi o sirenă de ambulanță.

Să se pună în pielea noastră și abia atunci să-și dea cu părere!”

A declarat iritat șeful ALDE.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Allysea Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.