Incident neobișnuit la granița de vest: zece polițiști de frontieră au părăsit țara alături de refugiați!

Profitand de neatentia colegilor lor, zece politisti de frontiera s-au alaturat unui grup de refugiati si au parasit clandestin Romania, impreuna cu acestia.

refugiati de frontieraGestul politistilor a fost salutat de grupul de sirieni si irakieni care, i-au primit calduros, cu aplauze si aclamatii.

Oficialii romani nu au dorit sa dea declaratii presei pe acest subiect, insa un coleg al celor zece a declarat urmatoarele, sub protectia anonimatului:

„Totul s-a intamplat foarte repede incat nu ne-am dat seama ca lipsesc decat la schimbul de tura. Ne-am numarat de 7-8 ori fiecare, pentru ca unora ne ieseau mai multi, altora mai putini.

Pana la urma a venit echipa de control de la Bucuresti si a stabilit clar, lipsesc 10 oameni!

Abia dupa ce am verificat camerele de supraveghere am observat ce se intamplase. Zece colegi de-ai nostri s-au pitit pe dupa tufarisul de mure care desparte Romania de Serbia si s-au alaturat refugiatilor care marsaluiau linistiti pe langa frontiera noastra, pe partea sarbeasca.

Se vede clar cum colegii nostri fugari se apropie tiptil de grupul de refugiati, apoi alearga grabiti spre acestia pana se contopesc cu ei.

Nu stiu ce anume i-a determinat sa faca acest gest dezonorant pentru tara si uniforma, dar probabil fiecare a avut motivele lui.

Personal ii inteleg si le urez sa aiba parte de o viata mai buna acolo unde sunt acum. Sper sa nu isi uite colegii, cum nici noi nu ii vom uita pe ei.”

A declarat politistul, cu lacrimi in ochi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.