Ne pregătim de război: mai multe MIG-uri au fost reparate pentru a fi duse la fier vechi!

Ni se pregateste ceva!

Armata romana a intrat intr-o perioada febrila de pregatiri si retehnologizare. Dupa ce toata vara s-au desfasurat in secret exercitii de predare in masa, acum s-a trecut la retehnologizarea armamentului din dotare.

SONY DSC

Au fost deja achizitionate archebuze, halebarde si coifuri moderne, similare celor din dotarea Garzii Elvetiene, iar flota aeriana de MIG-uri a intrat in reparatii capitale.

Avioanele sunt reparate si accesorizate pentru a putea fi duse la reciclare. Fara aceste minime interventii avioanele riscau sa se dezintegreze in drumul spre centrul de fier vechi si piesele lor ar fi putut ajunge pe piata neagra.

Cu banii obtinuti de pe reciclarea aparatelor de zbor se vor cumpara 10 deltaplane nou-noute, suficiente in cazul unui razboi care oricum nu va dura mai mult de cateva zile, sunt de parere mai multi expertii in strategii militare.

In plus, spatiile din hangare astfel eliberate, vor putea fi folosite pentru depozitarea rachetelor nucleare americane, speculeaza anumiti maistri-militari.

Graba cu care se desfasoara toate aceste operatiuni reprezinta un indiciu ca ne pregatim tot mai serios de razboi, asa se explica si numarul mare de generali din armata romana.

Daca alte tari pun accentul pe dotari si efective, noi punem accentul pe strategie si inteligenta, caci un general face cat 1 000 de soldati ori tocmai asta e arma noastra secreta.

A declarat sub protectia anonimatului unul din cei 25 000 de generali ai armatei romane.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.