Tăvi pentru documente. 3 moduri în care te ajută să ai un birou organizat

tavi pentru documenteTăvile pentru documente sunt un ajutor de bază în tot ceea ce ține de organizare și arhivare, așa că nu trebuie să îți lipsească de pe birou, fie că lucrezi de la sediu ori de acasă. Aceste accesorii de birotică te ajută să faci ordine instant, să optimizezi spațiul și să câștigi timp în activitățile office.

Descoperă adevăratul potențial pe care îl au tăvile pentru documente. Iată câteva moduri practice care îți vor fi de folos în activitățile de zi cu zi.

1. Tăvile pentru documente te ajută să faci decluttering

Studiile au demonstrat că dezordinea îi distrage pe angajați, că îi face să își piardă concentrarea de la sarcinile zilnice. Riscul ca productivitatea să scadă este destul de mare în acest caz. De aceea este extrem de important ca spațiul de lucru să fie bine organizat și aerisit. Dacă arunci acum o privire pe biroul tău, ce notă îți dai la capitolul ordine? Câte obiecte inutile ocupă în continuare spațiu? Decluttering-ul nu te ajută doar să fii mai eficient la locul de muncă, ci îți dă și o stare generală de bine, îmbunătățindu-ți viața de zi cu zi. Gândește-te numai cât timp pierzi fiindcă nu găsești repede actele de care ai nevoie. Tăvile pentru documente sunt soluția pe care o cauți în acest caz.

2.Tăvile pentru documente sunt ideale pentru optimizarea spațiului

Oricât de bine ai sta la capitolul organizare, dacă spațiul de lucru nu este unul generos, tot ai nevoie de ajutoare suplimentare. Tăvile pentru documente nu numai că îți sunt aliați în ordonarea hârtiilor importante, dar te ajută și să menții un birou mai curat și mai liber. Pe lângă acte, mai poți depozita și alte obiecte pe aceste tăvi office, precum instrumente de scris, scotch, foarfecă, agrafe de birou, cuburi de notițe, calculator de birou, capsator și altele de acest tip. Recomandarea este să alegi un model de tăvi pentru documente supraetajat, astfel încât să optimizezi spațiul pe verticală. Astfel obții un spațiu de depozitare amplu pentru obiectele de lucru. Multe dintre aceste piese ar sta, în mod normal, pe birou și ți-ar ocupa mult spațiu.

3. Tăvile pentru documente îți împart biroul în două zone

O bună metodă de a avea biroul mai organizat este să îl împarți în două zone. O zonă va fi dedicată computerului/laptopului, tastaturii și mouse-ului. Nu ai voie să mai depozitezi alte obiecte și nici să îți lipești notițe pe ecran. Aici îți vei petrece cea mai mare parte a timpului, tastând diverse sarcini de lucru.

În a doua zonă a biroului vei ține agendele, facturile, contractele, instrumentele de scris și alte accesorii de papetărie care îți sunt de folos. În loc să le întinzi pe jumătate din birou, le poți depozita pe o tavă pentru documente. Astfel îți va fi mai ușor să te organizezi, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și să ai la îndemână actele importante.

Mai mult de atât, în funcție de spațiul de care dispui, poți așeza două tăvi pentru documente pe birou. Pe una poți păstra documentele mai vechi, care nu reprezintă priorități ori de care nu ai nevoie des. Iar pe cealaltă tavă poți ține actele noi la care apelezi mai des.

De asemenea, poți împărți tăvile pentru documente și în alt mod. Spre exemplu, pe una dintre acestea să ții hârtiile, iar pe cealaltă ochelarii de vedere/soare, căștile, telefonul, încărcătorul, tableta și chiar portofelul. Caută modelul potrivit de tăvi pentru documente pe austral.ro.

Indiferent de modul de organizare pentru care optezi, nu aștepta prea mult timp până să îl implementezi. Cu cât trece mai multă vreme, cu atât vei întâmpina dificultăți mai mari la îndeplinirea sarcinilor office.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.