Care sunt cele mai bune anti-inflamatoare naturale?

Nimeni nu este la adapost de durere si aceasta poate aparea la orice varsta, din diferite motive. Daca produsele farmaceutice sunt eficiente pentru a calma durerea, este totusi vorba de niste compusi chimici care aproape intotdeauna au si efecte secundare. Insa, natura ne furnizeaza in mod natural unele plante cu proprietati anti-inflamatorii naturale, fara niciun risc asupra sanatatii tale.

Care sunt cele mai bune anti-inflamatoare naturale?

O inflamatie poate fi articulara (mai ales la o varsta inaintata), digestiva sau cutanata. Daca esti in cautarea unui remediu complet natural si eficient pentru a invinge inflamatiile am selectat pentru tine cateva din cele mai bune anti-inflamatoare naturale.

Curcuma. Cunoscuta pentru numeroasele sale virtuti, curcuma face parte din cele mai bune anti-inflamatoare naturale pe care le poti gasi. Pe langa proprietatile sale antioxidante de necontestat datorate curcuminelor continute, curcuma are un continut bogat de vitamine, de saruri minerale si de oligolemente. Este folosita de mai multe secole pentru a lupta cu inflamatiile. Proprietatile sale medicinale sunt asemanatoare cu cele ale aspirinei.

Urzica. Frunzele de urzica sunt renumite in Europa. Efctele sale anti-inflamatorii naturale au fost folosite pentru a trata un numar mare de afectiuni si de dureri. Urzica este folosita pentru a diminua durerile articulare in special. Se foloseste si in caz de artrita sau de artroza. Este extrem de eficienta pentru a trata durerea in caz de reumatism sau orice alta durere de origine inflamatorie. Poate fi eficienta in calmarea durerilor gastrice, mai ales in caz de ulcer.

Ghimbir. Cel mai adesea, ghimbirul este folosit pe post de condiment pentru a da aroma unui preparat sau ceaiurilor. Este cunoscut penru faptul ca are proprietati afrodisiace insa de stiut este si faptul ca detine proprietati anti-inflamatorii naturale. Gingerolul continut este ideal pentru a trata inflamatii de tot felul. Poate fi folosit pentru a calma senzatia de greata sau tulburarile digestive.

Sursa: https://www.mediacritik.com/meilleurs-anti-inflammatoires-naturels/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.