Mai multi intelectuali din Gorj se indreapta spre Academia Romana pentru a-l sustine pe Victor Ponta

Un grup de intelectuali din fieful electoral al lui Victor Ponta vor neaparat sa aiba un schimb de idei cu golanii de la CNATDCU care au decis ieri sa ii retraga doctoratul fostului premier.

Astfel, intelectualii gorjeni se deplaseaza organizat, dar civilizat, spre sediul Academiei Romane, convinsi ca de acolo intelectuali gorjenivine tot raul din tara asta.

Desi anumiti bucuresteni se arata ingrijorati de aceasta manifestare spontana, Ion Iliescu a tinut sa le transmita ca nu au motive de teama si ca de fapt scopul actiunii e acela de a planta panselute in semn de sustinere pentru Victor Ponta.

Dupa ce au facut un scurt popas la Universitate unde i-au salutat pe studenti fluturand pasnic cozile de tarnacop, grupul de intelectuali din nordul Olteniei a inceput sa se deplaseze leganat spre Academia Romana intonand lirica incorecta politic.

Acestia sustin ca au dovezi solide conform carora toata povestea cu retragerea doctoratului nu e altceva decat incercare de rebeliune legionara.

-Am gasit droguri la tehnocrati, arme la DNA si fabrica de bani falsi, cu chipul lui Iohannis pe ei, la o agentie de turism. Afirma unul dintre sustinatorii lui Ponta, convins de autenticitatea lucrarii de doctorat a acestuia.

Grupului de intelectuali li s-au alaturat pe traseu mai multi pensionari cu pancarde pe care se putea citi: „USL traieste”, „Nu ne vindem tara” sau „Antena 3 e aici”.

Manifestatia s-a intrerupt la fel de spontan pe cat a inceput, in momentul in care printre protestatari s-a lansat zvonul conform caruia Ion Iliescu nu ar mai fi presedintele Romaniei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.