Revoltător: Drama neștiuta a unui tânăr IT-ist de succes, uitat de statul român!

Initial, Sebastian si-a incercat norocul in Romania.

A deschis mai multe afaceri in domeniul IT si mass-media, a fondat chiar si un partid si lucrurile pareau sa mearga pleaca-valorilebine pentru el.

Dintr-o data insa, statul s-a intors impotriva lui si tanarul informatician roman a fost nevoit sa ia calea strainatatii, nestiut de nimeni, ignorat de autoritati si de cei care ar fi trebuit sa ii arate drumul care ar fi putut sa-l duca departe, poate chiar la Institutul de Cercetari de la Rahova….

Povestea lui Sebi poate fi povestea oricarui tanar mafiot roman care a cazut victima a unui sistem judiciar surd la nevoile noii generatii de borfasi politici.

Si nici macar asta nu e cel mai grav lucru, ba chiar dimpotriva!

Partea cu adevarat dureroasa e faptul ca dupa ce statul roman a investit milioane de dolari pentru ca Sebi sa isi construiasca un imperiu financiar de Top 300, acum, acelasi stat roman, prin institutiile sale incompetente sau complice, renunta pur si simplu la mare parte din acesti bani care devin astfel aruncati pe apa sambetei.

E rusinos sa vezi cum Sebi, dar si alti tineri romani care si-au construit o cariera de succes in lumea interlopa din Anglia, Italia, Spania, Germania sau chiar SUA, sunt ignorati total de Romania, in timp ce universitati straine de talia Europol ii cauta si de multe ori chiar ii trimit la facultate in tarile lor.

Tragem cu aceasta ocazie un semnal de alarma si speram ca statul roman sa inceapa sa isi protejeze valorile, astfel incat tinerii ca Sebi sa ramana aici cel putin cativa ani, pana ce banii pe care tara i-a investit in formarea lor, se vor intoarca la bugetul de stat.

Un articol sponsorizat de fundatia „Sa-l Aducem pe Sebi Acasa”!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.