Avertizare meteo de ultimă oră: România va scăpa de viscol dar va fi în continuare acoperită de prostie!

Viscolul si vremea rea vor trece in cateva zile, insa Romania va ramane in continuare acoperita de prostie pentru o perioada nedeterminata, afirma specialistii in prognoze, previziuni si futurologie.

Romania a intrat sub cod rosu inca din 1947, nu ca inainte ar fi fost altfel insa doar de atunci s-a instituit in lumea romania-acoperitacivilizata acest sistem de cod bazat pe culori de avertizare.

Desi acum aproape 30 de ani multi cercetatori au fost de parere ca vom scapa de acest cod, evolutiile ulterioare au contrazis acest optimism dovedit ca neintemeiat.

Bineintele ca pagubele sunt si vor fi in continuare insemnate. Depunerile masive de prostie, mult mai grave decat cele de zapada, vor provoca si in viitor, ca si pana acum, distrugerea drumurilor, ambuteiaje in trafic, inundatii, incendii, defisari si lista e departe de a fi epuizata.

De asemeni, victimele cauzate de prostie (a lor sau a altora) in tara noastra, sunt de ordinul milioanelor!

Situatia e cu atat mai grava cu cat cauzele acestui fenomen ingrijorator nu au putut fi stabilite cu exactitate. Exista mai multe variante posibile, unele legate de spatiul geografic, altele de factorul genetic, insa niciun specialist nu a putut aduce suficiente dovezi in favoarea uneia sau alteia dintre aceste teorii.

A declarat specialistul Gogu Știrbei, meșter-chirug la spitalul de boli nervoase din capitala.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.