Se naște o nouă forță politică? Tot mai mulți membri PSD sunt îndemnați insistent să intre în PLM!

Cutremur pe scena politică!

După ce au pierdut alegerile europarlamentare, și implicit accesul la câteva sunte de mii de euro, membrii PSD sunt în degringoladă și încearcă să își găsească salvarea într-o nouă forță politică.

Se pare că societatea civilă vine în sprijinul lor întrucât tot mai mulți pesediști, de la senatori, miniștrii și deputați, până la simplii consilieri locali, sunt încurajați și îndemnați insistent să intre în PLM!

Deși neagă oficial, sursele noastre susțin faptul că liderii importanți ai PSD-ului au intrat deja în PLM de ani buni dar până acum niciunul nu a avut curajul să recunoască. Se pare însă că acum situația este cu totul alta, pesediștii fiind mult mai dezinhibați decât înainte de alegeri.

„Primim mesaje tot mai insistente din teritoriu prin care oamenii ne spun foarte tranșant: Mergeți dom`le în PLM că în PLM e bine!

Mă sună și colegi de-ai mei care spun că primesc același tip de semnale, mă sună inclusiv simpatizați de-ai noștri care nu știu ce este acest PLM, cu ce se mănâncă și dacă reprezintă într-adevăr o soluție pentru noi ca partid.

Eu le spun ce spun la toată lumea, poporul are întotdeauna dreptate, iar poporul ne vrea în PLM, concluziile le trageți singuri, că vă văd băieți deștepți.”

A declarat un deputat PSD care a ținut să-și păstreze anonimatul, sătul fiind să tot fie trimis în PLM.

Nici pentru Irinuca veștile nu sunt mai bune!

Deși e doar de câteva zile după gratii, tabloidele de scandal (în special Rahova Times și Dă Gardianul) sugerează faptul că Liviu Dragnea ar fi înșelat-o deja.

Rămâne de văzut cum va evolua situația tot mai delicată în care se află acum partidul social democrat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.