Florentin Pandele a depus plângere la poliție acuzând un bărbat că l-ar fi lovit cu gura în cap!

Primarul orasului Voluntari, Valentin Pandele, si-a scos certificat medico-legal si a depus azi o plangere la politie impotriva unui barbat care, spune el, l-a agresat intr-o parcare lovindu-l puternic cu gura in cap.

Scenele au fost surprinse de o camera de luat vederi unde se vede clar cum un cetatean dubios se indeparteaza cu-gura-in-capviolent de primar iar cand acesta il ajunge din urma, individul il ataca furios cu gura direct in frunte.

Eu si sotul meu suntem amenintati in fiecare zi de astfel de indivizi. Unii ne ameninta pe Internet, altii ne striga pe sub fereastra, altii ne lasa mesaje in poarta.

Toti ne spun acelasi lucru si incearca sa ne sperie cu acelasi tip de amenintari: cica sa nu mai furam ca vom ajungem la puscarie.

Vreau sa le transmit acestor indivizi ca nu ne vom lasa intimidati! Nu ne e frica de nimic, nici de ei si nici de puscarie.

De data asta insa lucrurile au mers prea departe. S-a ajuns la agresiune fizica, motiv pentru care cer autoritatilor sa ia masuri exemplare cu acest individ, astfel incat sa ii descurajeze pe cei ce ar fi tentati sa il imite.

A declarat Gabriela Firea, sarind in apararea sotului agresat.

In urma acestui incident individul agresiv risca o pedeapsa cu linsaj mediatic la Antena 3, pana ce va recunoaste ca a fost platit de Soros pentru destabilizarea Romania.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.