Afaceri cu sucuri naturale

Afacerea pe care o prezentam astazi consta in producerea si comercializarea de sucuri naturale preparate instant. Tot ce aveti nevoie este un storcator de fructe, fructe proaspete si un stand mobil. Acest tip de afacere merge de minune in zilele toride de vara. Lumea e satula de bauturi racoritoare sintetice, cu efecte adeverse asupra sanatatii organismului. Produsele naturale preparate chiar sub ochii clientului sunt mult mai de preferat pentru cineva care tine la sanatatea sa.

Anul acesta in statiunea Mamaia astfel de sucuri naturale preparate instant se vindeu cu 4,5 lei noi. In zilele de vara torida puteti face si cate sute de vanzari pe zi daca sunteti pozitionat intr-o locatie foarte circulata. Am precizat ca aveti nevoie de un stand mobil ceea ce inseamna ca va puteti deplasa in functie de cerere.

Investitia pentru o astfe de afacere nu depaseste in mod obisnuit cate sute de euro si poate fi acoperita rapid chiar din prima luna. In plus puteti angaja personal care sa se ocupe simultan de 2, 3 sau chiar mai multe astfel de standuri.

Dezavantajul unei astfel de afaceri consta in faptul ca este o afacere de sezon dar daca este bine administrata poate aduce bani suficienti pentru un an intreg astfel incat pe timpul sezonului rece sa va puteti ocupa linistit de punerea la punct a strategiei pentru vara viitoare 🙂

Mult succes!

P.S.: Pentru a fi sigur ca nu ratati nicio idee de afaceri profitabila, vizitati zilnic site-ul nostru.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. gabriela Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.