Obiecte de papetărie necesare pentru orice afacere de succes

office-1590844_1280Instrumentele de scris, agendele, dosarele, hârtia și altele de acest tip sunt toate obiecte de papetărie fără de care activitatea unei firme nu ar putea fi organizată. Fie că este vorba despre un proiect aflat la început de drum, fie că este vorba despre o afacere deja pusă pe picioare, cert este că sarcinile nu vor fi îndeplinite eficient fără niște produse de papetărie de calitate.

Nu este momentul să te impacientezi cu gândul că niciun departament nu va funcționa fără consumabile de birou, ci să te organizezi. Totul va deveni mai clar dacă vei scrie, pentru început, o listă cu stocul necesar de produse de papetărie necesare afacerii tale.

  1. Instrumente de scris

Pixurile, stilourile, creioanele și markerele colorate sunt obiecte indispensabile în orice birou. Un stilou ori un pix cu cerneală se dovedește a fi extrem de util atât pentru semnarea diverselor acte, cât și pentru completarea documentelor ori pentru scrierea anumitor notițe. Epoca pixului pe hârtie încă nu a apus, așa că nu ar trebui să tai de pe lista ta acest obiect de papetărie. Este ușor de utilizat și mereu la îndemână.

Alte instrumente de scris care ușurează activitatea într-o firmă sunt markerele colorate. Acestea te ajută să evidențiezi anumite informații și fac sarcinile de serviciu mai interactive.

  1. Hârtie

Alt obiect de bază pentru activitatea unei companii este hârtia de care este nevoie într-o mulțime de situații. Nu poți utiliza imprimanta fără ea, nu poți copia documentele, nu poți face schițe, grafice, facturi și diferite liste și notițe. Deși acum nu se mai apelează la fel de des ca înainte la hârtie, fiindcă ne aflăm în era tehnologiei, totuși reprezintă în continuare un element indispensabil. Indiferent de dimensiunea și de formatul ei, hârtia este cel mai cumpărat obiect de papetărie dintr-un birou.

  1. Agende și dosare

Alte obiecte de papetărie care ajută angajații să se organizeze mai bine sunt agendele și dosarele. Primele sunt folositoare pentru notarea informațiilor atunci când au loc ședințe ori întâlniri cu partenerii și clienții. Orice angajat are nevoie de o agendă, așa că este necesar ca stocul să fie refăcut cel puțin o dată pe an cu o agendă personalizată după tipul firmei.

Cu siguranță ai obervat deja că fără dosare este aproape imposibil să desfășori activitatea într-o firmă. Poți achiziționa dosare de incopciat, dosare plic, dosare cu șină, dosare de carton ori de plastic, în funcție de necesitățile fiecărui departament. Găsești orice agende și dosare ai nevoie pe papetarie.ro.

  1. Plicuri

După agende și dosare, alte produse care nu trebuie să lipsească din dulapurile unei firme sunt plicurile. În funcție de caracteristicile unei sarcini office, pot fi folosite plicuri cu fereastră, cu burduf, pentru CD-uri și DVD-uri, antișoc, din hârtie ori din plastic siliconic. Modelele antișoc ori cele cu bule sunt alegerea ideală pentru expedierea obiectelor fragile, ascuțite ori a documentelor ce necesită o protecție ridicată.

  1. Etichete autoadezive

Postit-urile trebuie să fie în permanență la îndemâna angajaților, în special în zilele mai aglomerate, când trebuie să țină minte o mulțime de task-uri. Notițele colorate sunt utile pentru notarea ideilor și a sarcinilor, iar designul lor înveselește orice birou.

  1. Capsatoare, perforatoare și distrugătoare de hârtie

Dintr-un spațiu de lucru nu ar trebui să lipsească nici capsatoarele, perforatoarele și distrugătoarele de hârtie. Se dovedesc a fi extrem de importante pentru departamentele de HR, contabilitate, vânzări, secretariat și recepție. Principala lor funcție este să ușureze munca angajaților prin asigurarea unei mai bune organizări.

  1. Tăvi pentru documente

Contracte, acte adiționale, documente, facturi, toate au nevoie de aranjare, astfel încât să nu se transforme totul într-un haos. Sarcinile devin mai simple dacă actele sunt aranjate pe categorii în tăvile pentru documente. Există sisteme cu un singur nivel și modele cu mai multe compartimente, din plastic ori din plasă metalică, transparente ori colorate.

Firma ta bifează pe listă toate aceste obiecte de papetărie?

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.