Marea Neagră nu mai e un vecin atât de bun: Submarinul Delfinul ciuruit de un stol de pescăruși

Incident straniu petrecut in portul Constanta unde singurul submarin al Romaniei, Delfinul, a fost avariat grav de un stol de perscarusi infometati care l-au confundat cu un hoit de mamifer marin.

Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, un banc de guvizi a ros carena fregatei Regina Maria, aflata si ea in port pentru a Delfinul avariatparticipa alatui de submarinul Delfinul la un exercitiu militar in care se testa capacitatea de reactie a flotei noastre militare.

Astfel ambele nave fiind grav avariate, au fost trase pe linie moarta pana ce vor fi reparate pentru a putea fi trimise la fier vechi.

Informatia a fost obtinuta pe surse intrucat, din motive de siguranta nationala, in presa a aparut doar varianta oficiala conform careia cele doua nave s-ar fi ciocnit intre ele, o manevra care ar fi facut intentionat parte din exercitiu.

Martorii oculari si surse din cadrul MAPN, confirma insa comportamentul dujmanos al animalelor marine care de la o vreme sunt tot mai ostile la adresa romanilor.

Acest ultim incident confirma faptul ca de la o vreme Marea Neagra nu mai este un vecin atat de bun, deteriorarea relatiilor putand avea legatura, spun specialistii, cu faptul ca toti mai multi cocalari ajung pe litoralul romanesc unde provoaca o serie de pagube mediului marin.

Aceleasi surse interne ne-au declarat sub protectia anonimatului ca lucrarile de reparatie la cele doua nave romanesti se desfasoara pe repede-inainte, fiind deja comandate peste 20 de kg de stuf, 10 borcane de aracet si mai multe suluri de liță.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.