BREAKING NEWS! Iohannis vrea un referendum și pentru ieșirea României din Evul Mediu!

Desi pe 11 Decembrie romanii s-au pronuntat clar pentru ramanerea tarii noastre in Evul Mediu, iata ca presedintele nu se lasa si vrea sa forteze lucrurile.

Nu este prima data cand aceasta idee este lansata in spatiul public, prima data fiind vehiculata la 1848, mereu fiind ajutor-pana-la-capatrespinsa categoric atat de principalele partide politice, cat si de catre populatie.

Profitand insa de actualul context reprezentat de protestele din ultimele zile, Klaus Iohannis vrea sa organizeze un referendum national in care romanii sa decida daca vor sau nu ca Romania sa iasa din Evul Mediu.

Decizia presedintelui a starnit un val de reactii contradictorii in societate, de la dezaprobari categorice, pana la un optimism moderat.

Ce e mai grav insa e ca acest proiect al presedintelui ar putea in final sa-l coste functia, guvernul fiind total impotriva acestui referendum.

E inadmisibil sa ceri asa ceva! Ce nu avem acum? Ce au aia din Occident si nu avem noi?

Poporul ne-a ales pe 11 Decembrie iar prin asta s-a pronuntat destul de clar pentru continuarea actualului sistem corupt si medieval. Ce rost are sa mai vii acum si sa ceri altceva?

Au mai incercat asta si Cuza si altii si stiti bine cum au sfarsit. Se pare ca unii nu au inteles nici pana acum in ce tara traiesc si nu au invatat nimic din istorie.

A declarat furios Liviu Dragnea.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.