Șocant! Deși a fost neutralizat un adept ISIS, mii de adepți ai PSD umblă liberi pe străzi!

Soc si groaza astazi si in zilele urmatoare in Romania! SRI face un anunt fara precedent: Desi DIICOT-ul a retinut la Craiova un adept al ISIS, mii de adepti ai temutei grupari teroriste PSD umbla liberi pe strazi.

Sunt multi, foarte multi, mai multi decat in orice alta tara europeana. Nu vreau sa sperii pe nimeni dar dupa adepti-psdcalculele noastre ar putea fi cateva milioane de astfel de indivizi.

Cei mai multi dintre ei sunt concetrati in zonele rurale din sudul si estul tarii. Nu ii putem controla pe toti!

Indivizii pot parea absolut normali la prima vedere, as spune ca nici nu dau de banuit, asta pana ajungi sa intri in vorba cu ei si in maxim 3 minute de conversatie iti dai seama ca sunt complet indoctrinati.

Sunt fanatici, intoleranti cu cei care nu le impartasesc ideile, au o credinta oarba in liderii gruparii si prezinta semne clare ale unei spalari sistematice pe creier.

Desi multi dintre ei sunt trecuti si de a doua tinerete, indivizii sunt foarte periculosi prin prostia lor. Pentru o sapca, o bricheta sau o sticla de ulei sunt in stare sa arunce in aer viitorul propriilor copii sau nepoti.

Unii dintre ei sunt atat de fanatici incat si dupa moarte continua sa voteze cu liderii organizatiei.

Majoritatea dintre ei nu mai pot fi salvati, sunt cauze pierdute, insa tot ce putem face este sa ii impiedicam sa distruga tara asta pentru ca trebuie sa fiu foarte clar: pe 11 decembrie acesti zobie, acesti adepti ai celebrei grupari teroriste, planuiesc atentate de amploare in toata tara.

A precizat un mascat care se recomanda a fi purtator de cuvant la SRI.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.