Cum alegi cea mai buna tigara electronica

tigari electroniceTrecerea de la tigareta normala la cea electronica nu ar trebui sa fie deloc dificila. In fond, fumatorul isi pastreaza dependenta de gest insa intr-o maniera mai putin nociva. Tigara electronica reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa la fumatul clasic, asa cum este cunoscut tuturor.

Pretul – principalul factor de decizie in alegerea tigarii electronice

De cele mai multe ori, oamenii cauta tigari electronice la pret promotional pe Google si ajung in magazine cu numeroase oferte. Cu toate acestea, alegerea unui anumit tip de astfel de tigara este o adevarata provocare pentru ca unii clienti nu se lasa usor convinsi de modele, lichide, componente, de usurinta de a fuma oricand si oriunde fara a mai umple hainele si incaperile de fum.

Alte criterii de achizitie:

  • Dorinta fumatorului de a trece de la varianta clasica la cea cu vapori. Cu cat dorinta de a scapa de tutun este mai mare, cu atat mai dispus este cumparatorul sa accepte mai repede o tigara electronica.
  • Cat de mult fuma clientul inainte de a descoperi tigara electronica. Fumatorii inraiti au nevoie de o tigara mult mai practica, cu un lichid de incarcare cu o valoare mai mare a nicotinei, in timp ce fumatorii de ocazie, cei care nu depasesc cateva tigari la zi, au nevoie mai mult de un accesoriu de pus in poseta sau in buzunarul camasii. Cei care comercializeaza tigari electronice sunt interesati in general de cat fumeaza oamenii, ce marca de tigari fumeaza si care este concentratia tigarilor respective.
  • Cu kit sau fara kit? Majoritatea tigarilor electronice vin insotite de un kit ce include atomizorul, capsule, un cablu USB chiar si sticla de schimb, accesorii sau manual de utilizare. Kiturile pot fi pentru incepatori sau avansati si cele mai cool si complete sunt moderne si au si functii de protectie pentru accidentele nedorite. Este bine ca in general clientii sa se axeze pe kituri pentru ca au toate accesoriile necesare si permit folosirea tigarii imediat dupa achizitionare.
  • Bateria este un alt criteriu important in alegerea tigarii electronice. Bateria este influentata mai mult de cat fumeaza consumatorul. Se estimeaza ca o baterie de tigara electronica normala dureaza pana la 26 de minute daca butonul este apasat continuu si bateria este incarcata la maxim.
  • Designul tigarii electronice conteaza foarte mult fiind disponibile acum in magazine online produse cu forme ergonomice, produse usor de utilizat, inovatoare si care fac experienta vapatului o experienta extrem de placuta.

In concluzie, nu este dificil sa alegi o tigara electronica in conditiile in care clientii sunt dinainte informati si au la dispozitie toate mijloacele necesare de a o comanda si achizitiona.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.